streamline webdesign


Wizzair kabin bőrönd

Utazáskor mindig sok dolgot kell magunkkal vinnünk, főleg azokban az esetekben, ha több hétre vagy hónapra megyünk el. A légitársaságok szabályait azonban be kell tartani, így ha ennek a cégnek a gépén repülünk, jó utánanézni a Wizzair kabin bőrönd megengedett méretének is.

A repülőtársaság az utasoknak személyenként 1 darab, legfeljebb 40x30x20 cm méretű ingyenes kézipoggyászt engedélyez, ami gyakorlatilag egy kézitáskának a mérete. Vásárolható Wizzair kabin bőrönd a világháló segítségével is. Itt van például a taskagaleria.hu webshop, ahol kedvező áron adják a termékeket.

Megéri ide ellátogatni, ha hosszabb útra készül, mert idejében be kell szerezni minden szükséges dolgot, nem pedig utolsó percben kapkodni. Természetesen nemcsak Wizzair kabin bőrönd megvételére van lehetőség, hanem bármilyen más típusra is a webáruházban. Ezek egytől-egyig strapabíró anyagból vannak előállítva, tehát a pakolás és az utazás okozta kellemetlenségeket jól viselik. Akár nagy utazótáska, akár Wizzair kabin bőrönd érdekli, itt keresse!