streamline webdesign


Shea vaj hatása

A shea vaj szinte nélkülözhetetlen a hatékony bőrápolásban, ugyanis mindenre jó. Nem hiába használják testápoló szerként már ősidők óta.

Hogy milyen a shea vaj hatása, akkor tudhatjuk meg, hogyha használjuk. Vásárolja meg a karite.hu webáruházból és fedezze fel Ön is a shea vaj többrétű felhasználhatóságát! Kéz- és testápolónak kiválóan alkalmazható a Jungle Paradis illatmentes shea vaj kivonat, amit 10 milliliteres kiszerelésben van lehetősége megvásárolni. A termék ára rendkívül kedvező, csupán 1890 Forintért szerezhető be. Akkor is jó választást jelent, hogyha szeretné regenerálni a bőrt fáradt lábain, de a többfunkciós mivoltának köszönhetően, hajápoló szerként szintén lehet alkalmazni.

Ehhez egy borsónyi adagot kell szétkenni a kézen, majd egyenletesen eloszlatni a nedves vagy száraz hajon. Ezután a shea vaj hatása hamarosan megmutatja erejét. A termék összetételéről is olvashat, valamint a vásárlói vélemények egyaránt szerepelnek a weboldalon. Lépjen be, olvasgasson, válogasson és vásároljon!