streamline webdesign


Céges ajándék

Már jóval az ünnepek előtt érdemes elgondolkodni, hogy amikor eljön a december vége, milyen ajándékok kerüljenek kiosztásra. Érdemes előre gondolkozni az ötleteken, mivel nem jön meg mindig azonnal az ihlet, hogy melyek a legjobb ajándékok munkatársaknak.

Attól függően, hogy hány dolgozója van a cégnek, mindenki ugyanazt kapja vagy eltérő csomagokat érdemes előkészíteni, attól függően, hogy ki mit kedvel. Ugyanis az ajándékok munkatársaknak az ünnepek ideje alatt mindenkinek jólesnek.

Nem annyira az érték a fontos, mint inkább az, hogy találó legyen és ezzel örömet okozzon. A munkahelyi statisztikák azt mutatják, hogy a dolgozóknak a legfontosabb, hogy elismerjék őket. Az ajándékok munkatársaknak még nem az elismerés jele, hiszen ahhoz több kell, de minden bizonnyal hozzájárul a megbecsüléshez és ahhoz, hogy a dolgozók érezzék, fontosak és munkájuk is az.

Lehet, hogy ez így banálisnak tűnik, de nagyon is van értelme. Akit megbecsülnek, az biztonságban érzi magát, ami igen lényeges, mert így a munkáját jól végzi majd továbbra is.