streamline webdesign


Injustice 2

Már az Injustice is remek játéknak bizonyult, legalább is a vélemények alapján erre lehet következtetni. A folytatás azonban mégis meghaladja az elsőt, hiszen a játék sok területén történt változtatás. Ahhoz, hogy mihamarabb kipróbálhasd a Konzolok Szervize Instagram közösségi hálózatán 30%-os kedvezménnyel kínálják az Injustice 2 játékot.

Miért érdemes megrendelni? Mert egy izgalmas játék, amit gyermekkorod hőseivel játszhatsz. Tulajdonképpen az Injustice 2-ben már személyre szabhatod a hőseidet. A győztes csatákért, küzdelmekért olyan felszerelést választhatsz, ami a hősöd kinézetét és képességeit egyaránt erősíti.

Amennyiben ügyesen és kitartóan viszed végig a különböző szinteken, a játékosod olyan képességekkel ruházhatod fel, amelyeknek köszönhetően nem lesz ellenfele a csatamezőn. Azonban ehhez minden csatát meg kell nyerni és minden bónuszpontot össze kell gyűjteni. Szóval izgalmas az, ahogyan a karaktereket fejlesztheted. A játékban 29 hős és gonosztevő szerepel. Közülük bárkivel elindulhatsz a világ megmentéséért harcolni.