streamline webdesign


Mozgó játékok

Mozgó játékok

A mai világ az állandó versengésről szól, de apró gyermekek esetében nem szabadna ezt annyira erőltetni. Pedig sajnos az anyukák sokszor összehasonlítják a kicsiket, hogy ki mikor fordult át először a hasáról a hátra, mikor ült fel először egyedül, állt lábra vagy kezdett menni.

Ha pedig valaki kilóg a sorból, azt azonnal piszkálni kezdik, hogy nincs-e baja a babának. Előzze meg az ilyen beszélgetéseket és helyzeteket a mozgó játékok és egyéb fejlesztő eszközök segítségével! A mozgó játékok révén elősegítheti a különböző mozgásformákat, mozdulatsorokat.

A gyerkőcök a játék után akarnak nyúlni, majd el akarják kapni, ezért át fognak fordulni, hogy elérjék, illetve felülnek, felállnak vagy elindulnak, hogy még közelebb kerülhessenek ahhoz az érdekes tárgyhoz. Továbbá, a mozgó játékok fejlesztik a koncentrációt, a térlátást és még a finom-motoros mozgást is.

Az ilyen és hasonló játékok teret adnak a fejlődésnek, támaszt nyújtanak a kicsiknek egy hosszú és nehéz úton. Támogassa Ön is kicsinyét a mozgó játékok révén, valamint segítse bátorítással, szeretettel és ne folyton azon agyaljon, hogy mire kellene már képes legyen!