streamline webdesign


Munkavédelmi szandál

Munkavédelmi szandál

A munkavédelmi cipők terén egészen érdekes és furcsa megoldások is vannak. Példának okáért, létezik munkavédelmi szandál is, amit ha valaki nem ismer, azt gondolná, hogy egy vicc, hiszen miként és mitől tudna védeni egy szandál. Igen ám, de a munkavédelmi szandál, nem egy hagyományos nyári lábbeli vékony talppal és néhány pánttal, hanem ugyanúgy egy vastag talpú és csukott cipő, mint a bakancs vagy félcipő változat.

Ami miatt mégis a szandál nevet viseli az, hogy kiemelkedő szellőző tulajdonsággal rendelkezik. A talpátszúrás és a lábujjvédelemmel jegyében kialakított megoldások mellett, olyan betétek is megjelennek, amelyek biztosítják a szellőzést és a lábbeli teljes anyaga is kitűnő légáteresztő képességgel rendelkezik.

Ezért a munkavédelmi szandál jó szolgálatot tehet azon munkahelyeken, ahol magas hőmérsékletben kell dolgozni, például egy építkezésen a legnagyobb nyári melegekben vagy olyan gyárakban, ahol a termék megköveteli az átlaghőmérsékletnél nagyobbat. Szerezze be Ön is ezt a remek lábbelit a Grandis webáruház segítségével!