streamline webdesign


Monitorok, számítógépek minden mennyiségben.

Mielőtt laptopot vagy számítógépet vásárol, mérje fel a saját igényeit! Nem mindig a nagyon drága csúcstechnológiás gép a megfelelő választás. Itt is találhat jót a weboldalunkon, a használt termékek között.

Igazán nagy hardver igénye csak a különböző tervező és vágóprogramoknak van, na meg az évről-évre szebb grafikájú játékszoftvereknek. Ezek meghajtásához olyan alkatrészekre van szükség, amelyik többe kerülhet, mint a nálunk kínált használt eszközök egyike.

Tehát, amikor csak egyszerű internetböngészésre, videók nézésére, adattárolásra szeretné használni a notebookot vagy számítógépet, akkor itt is találhat jót! Értelmetlen lenne kiadni százezreket, ha egy kiválóan működő laptopot, már kevesebb mint százezerért talál nálunk.

Egy asztali számítógép sem kerül sokkal többe. Természetesen itt is behatárolja az árkategóriát az adott gép felépítése, de ha megfelelően választ, akkor itt is találhat jót. Viszont, ha nem biztos a választásban, akkor a szakembereink szívesen állnak a rendelkezésére, minden kérdésével kapcsolatban.