streamline webdesign


M1

M1

Minden bizonnyal Ön is szeret tisztában lenni a napi hírértékű eseményekkel, különösen, ha hazai információkról és történésekről van szó. A magyar közszolgálati televízió M1 nevű csatornájának köszönhetően, bármilyen fontos, az Ön életét is jelentősen befolyásoló hír könnyűszerrel eljuthat az otthonába.

Válassza a magyar nyelvterület legnézettebb hírcsatornáját, ahol a Kárpát-medencei magyarság hétköznapjaival kapcsolatosan minden fontos információról időben értesülhet. Ne higgyen el minden apró pletykát, bízza szakavatott újságírókra és szerkesztőkre a hiteles információk begyűjtését!

Ráadásul az M1 az Invitel Távközlési Zrt. analóg és digitális kábeltévé szolgáltatásának programcsomagjában is egyaránt elérhető, így Ön mindig tájékozott lehet az aktuális hírek ügyében, függetlenül attól, hogy milyen televíziókészülékkel rendelkezik. Amennyiben tehát fontosnak érzi, hogy tisztában legyen a napi szintű közéleti eseményekkel, nem is kérdés, hogy Önnek az Invitel által kínált M1 hírcsatorna naprakész műsorkínálata való.