streamline webdesign


A magastörzsű rózsa nagyon szép

A magastörzsű rózsa nagyon szép

Aki a virágot szereti, az rossz ember nem lehet – tartja egy népi mondás. Sokan foglalkoznak a magastörzsű rózsa termesztésével és gondozásával. Ez a növény kezd egyre elterjedtebb lenni a kiskertek körül, aminek megvan az előnye. Végül is egy kilencven vagy esetleg magasabb, százhúsz centiméter törzsre beoltott, szinte bármilyen rózsafajta lehet az, amiről szó van.

Kifejezett előnye, hogy gondozáskor nincs szükség a hajolgatásra. A magastörzsű rózsa éppen kézre esik, ami nagyon kedvez főként, az idősebbek számára, akiknek a hajolás gyakran már eléggé nehézkesen megy. A virágok színe és formája alapján, hatalmas a választék és gyakran még dönteni is nehezen tudunk, hogy éppen melyik legyen az, amit szeretnénk otthon látni a kertünkben.

Nem érdemes feltétlenül kompromisszumokat kötni, mert nem zárja ki semmi azt, hogy akár az összes fajta magastörzsű rózsa jelen legyen az otthonunk körül. Az internetet használva, egyszerűen el tudjuk dönteni, hogy mit akarunk beszerezni és mit látnánk szívesen.