streamline webdesign


Friends Monopoly társasjáték

Friends Monopoly társasjáték

Vannak egyes sorozatok, amelyek egyszerűen akkora sikert értek el, hogy nem lehet elfelejteni. Emlékezzen csak vissza a „Jóbarátok” sorozatra, amit szinte mindenki imádott! Szerencsére újra átélheti az eseményeket a Friends Monopoly társasjáték felhasználásával.

Nincs is annál jobb, mint amikor összeül a baráti társaság és elkezdenek kikapcsolódni egy keveset a társasjáték alkalmazásával. Szinte mindenki ismeri a Monopoly játékot, ezért a szabályok nem számítanak újdonságnak. Csupán annyi a különbség, hogy a Friends Monopoly társasjátékban megtestesítheti a kedvenc karakterét az említett sorozatból, vagy eljátszhatják valamelyik megtörtént eseményt.

Valamint a szereplőkkel kapcsolatos témákba fognak ütközni, azonban ez még mindig a pénzügyi intelligenciára fekteti a hangsúlyt. Tehát nemcsak az ismerősökkel lehet játszani, hanem a gyerkőcökkel is. A Friends Monopoly társasjáték által legalább megismerhetik azt a sorozatot, amiért a szüleik rajongtak. A későbbiekben pedig még az is előfordulhat, hogy ők is el fogják kezdeni nézni ezt a remek szériát.