streamline webdesign


Raktár program

Raktár program

Manapság az áru nyilvántartásához, rendszerezéséhez, beérkezésének és kiadásának számontartásához már nem elegendő néhány papíron vagy számítógépen vezetett táblázat. Hiszen még a kisvállalkozók esetében is több száz, ezer termékről beszélhetünk, aminek átlátható nyilvántartásához már raktár program szükségeltetik.

A raktar-program-szoftver.hu weboldal egy olyan raktár program alternatívát kínál, amely több mint 100 modul segítségével könnyítheti meg az árukészlet nyilvántartása körüli munkálatokat, és amely akár más programokkal és webáruházzal is összeköthető.

Már az alap raktár kezelő program csomag is bőségesen elegendő az átlag felhasználó számára. Ugyanis az alap verzió tartalmazza az általános beállítások, a beszállító, a vevő, a termék karbantartása, exportálása excelbe, rugalmasan beállítható szállítólevél, számla fejlécek és láblécek, háromtípusú: végfelhasználói, kisker, nagyker eladási ár, beszerzési nettó és bruttó árak, utolsó leltározás, utolsó beszállító kijelzés modulokat is.

Továbbá végigkövethetjük egy termék teljes történetét, számolhatunk súlyt és összsúlyt valamint társ terméket is beállíthatunk. Ugyanakkor a raktár program alap verziója lehetőséget ad címke és etikett nyomtatásra is, valamint ide tartozik az összes termék átárazása, a leltározás, a leltárböngészés, a bevezetés, a foglalás, kiadás, automatikus számla, érintőképernyős kiadás, szabad szövegű számla, a visszavételezés és a felhasználóval, jelszóval védett bejelentkezés modul is.

Amennyiben valakinek ezen funkciók nem elegendőek, illetve nem elégítik ki teljes mértékben a szükségleteit, akkor számos extra modul is a rendelkezésére áll, amelyekkel az alap verzió tovább fejleszthető és kibővíthető. Amennyiben Ön érdekelt raktár program témában vagy szeretné megtudni, hogy pontosan milyen alap és extra modulokat biztosít az említett szoftver, esetleg kipróbálná ingyenesen a szolgáltatást, akkor látogasson el a raktar-program-szoftver.hu weboldalra és böngéssze át a részletes ismertetőt!