streamline webdesign


Számos csatlakozó létezik

Számos csatlakozó létezik

Egy pneumatikus, komplex rendszernek számos fontos kelléke van, akárcsak a szelep. Emellett pedig fontosnak bizonyul a csatlakozó, melynek rengeteg típusa van. A legelterjedtebbek közé tartozik a dugaszolható, hollanderes, vágógyűrűs és önzáró modell. A legelterjedtebb csatlakozócsaládnak a dugaszolható típus mondható, amelyet előszeretettel alkalmaznak széles típusválasztéka, igazán szimpla és gyors szerelhetősége miatt.

Ennek köszönhető az, hogy nem csak hazánkban bizonyul közkedveltnek ez a család, hanem szerte a világban. A dugaszolható csatlakozó egyaránt alkalmazható a csatlakoztatásra és az összekötésre. Ezt a típust több éve forgalmazza a http://www.hafner-pneumatika.com/csatlakozok weboldal, amely a Hafner Pneumatika cég tulajdonában áll.

Ez a vállalat nem csak forgalmazza, hanem gyártja is a csatlakozó modelleket. Ennek köszönhetően, a vásárló biztos lehet benne, hogy csakis magas minőségű, tartós és strapabíró terméket kap majd kézhez. A gyors házhoz szállításnak hála, alig három nap alatt már a vásárlóhoz is jut a termék.