streamline webdesign


Távfelügyelet

Nem olyan régen, a tökéletes biztonsági rendszer kiépítése legfeljebb csak egy vágyálom lehetett, manapság azonban könnyen valósággá válhat. Az innovatív kamerák és riasztók felszerelésén túl, a távfelügyelet igénylésére szintén lehetőség nyílik. Ez egy 24 órás szolgáltatás, ami magas színvonalon biztosítja, hogy nyugodtan és zavaró tényezők nélkül tölthesse el az idejét, amikor házon kívül van.

Amennyiben eleget szeretne tenni a munkahelyi és a magánéleti kötelességeinek, akkor elkerülhetetlen, hogy alkalomadtán elhagyja az otthonát. Ilyenkor jó szolgálatot tesz a távfelügyelet, ami garantálja, hogy az értékei maximális biztonságban legyenek és hazaérve pontosan ott találja, ahol hagyta azokat.

Az ellenőrzés nemcsak a lopásokra terjed ki, hanem minden olyan történésre, ami károsíthatja az ingatlant. Legyen szó áram kimaradásról, akkumulátor lemerülésről vagy rejtett meghibásodásról, távfelügyelet esetén a riasztó által érzékelt jelzés azonnal a központi rendszerbe fut be. A diszpécser azonnal intézkedik és értesíti a tulajdonost is.