streamline webdesign


Sicario a bérgyilkos

Sicario a bérgyilkos

Az amerikai filmek piacán rajonganak az akciófilmekért, ezért gyakran jelennek meg ez irányú produkciók. A Sicario a bérgyilkos alkotás szintén nem mindennapi, itt nem tartották be a tipikus felépítést. A film az első pillanattól kezdve meghökkentő képekkel indul, hullákat találnak a falban a Diaz család lakásába.

Nem mindennapi látvány még az emberrablásra szakosodott Kate Macer (Emily Blunt) ügynöknek is felfordul a gyomra. A nyomok a Diaz kán vezetőjéhez vezetnek, ami a kegyetlen Sonora kartell tagja. Ez a banda a szörnyű kegyetlenségnek a főmestere, drog, emberrablás, szervezett bűnözés, ahol járnak csak hullák és vér marad.

A kegyetlen gyilkolásoknak véget kell vetni, ezért különleges alakulat indul a kartell főbb vezetőinek az elfogatására. A klán tevékenysége az Egyesült Államok és Mexikó határát fedi, ha forró a helyezet, egyszerűen átlépnek a határon. Kate ügynök is felkérést kap, hogy tartson velük, mivel éveken keresztül rengeteg adatra tett szert. Miként alakul a Sicario a bérgyilkos végfejleménye? Ha megnézi, akkor megtudhatja!