streamline webdesign


Stílustanácsadás

Nagyon sok ember szeretne igazán stílusosan öltözködni annak érdekében, hogy kifogástalan legyen a megjelenése. Viszont ez elég ritka esetben sikerül, ezért szükség van arra, hogy a stílustanácsadás praktikáit bevesse. Ezt a szolgáltatást igénybe veheti a kommunikacio-stilus.hu honlapon.

A stílustanácsadás lényegében a testalkat felmérésével kezdődik, ami nemcsak a legfontosabb méretek rögzítése céljából történik, mert a testalkat jellegzetességeinek a felmérése is nagyon fontos. Megállapításra kerül, hogy leginkább mi jellemzi a testedet, de a hosszanti irányok is meg lesznek határozva.

Ezt követően, a stílustanácsadás során megkeresitek a testalkatodhoz illő szabásvonalakat, a nyakkivágástól a nadrághosszig. Végezetül pedig beszélgetés következik az életmódodról, és közösen fogjátok meghatározni azt az öltözködési stílust, amelyik leginkább tükrözi a személyiségedet. Budapest központjában, Óbudán vehető igénybe a stílustanácsadás szolgáltatás. Ez lényegében nőknek szól, de férfiak is részt vehetnek a programon.