streamline webdesign


Természetes összetevőjű szappan

Természetes összetevőjű szappan

A bőrünk ápolása szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy milyen termékeket használunk. A legjobbak mindig a természetes alapanyagokból készültek. A Familie webáruházban sokféle szappan, dezodor, natúrkozmetikumok megtalálhatóak.

A szappan gazdag választéka bőrtípusok szerint van kategorizálva, a könnyebb választás érdekében. Száraz, érzékeny és öregedő bőrre például nagyon jó a Bounty szappan, ami a makadámdió olaj tartalmának köszönhetően, kiváló bőrtápláló, bőrpuhító. Lassítja az öregedési folyamatokat, illetve gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. Ezt a szappant egyébként bármilyen bőrtípusra lehet használni, hiszen teljesen természetes és vegyszermentes összetevőkből áll.

A következők az összetevői: pálmavaj, kókuszvaj, olívaolaj, szőlőmag olaj, makadámdió olaj, mandulaolaj, kókusztej és kakaópor. Webáruházunk termékei rendkívül jó minőséget képviselnek. Lépj be ide Te is, hogy többet megtudhass a termékekről, az árakról és a rendelésről! Amennyiben ragyogó, puha bőrre vágysz, mindenképpen innen vásárolj!