streamline webdesign


Monopoly társasjáték

Generációk nőttek fel egy ismert játékon, aminek ma már van más változata is. A Monopoly társasjáték kedvelői nem panaszkodhatnak, ugyanis számtalan féle megtalálható ebből az üzletekben, webshopokban.

Kiváló szórakozást biztosít például a jatekotthon.hu webáruházban megvásárolható Hasbro Monopoly Gyűrűk Ura magyar változata. Ez limitált példányszámú gyűjtői kiadás. Szép kivitelezésű játék, amiben a mezőkön a filmtrilógia képeivel, a kártyákon pedig a történet eseményeivel találkozhatnak a játékosok. Megegyezik az angol eredetivel ez a magyar kiadású Monopoly társasjáték, minőségében és tartalmában egyaránt. 2-6 személynek nyújt remek kikapcsolódást és a szabályai is gyorsan és könnyen megtanulhatóak.

Nagyon jó ötlet ajándéknak is egy olyan családban, amelyikben szeretnek együtt játszani, mert valódi örömet lehet ezzel szerezni. Ez a Monopoly társasjáték a webáruházban most 10% kedvezménnyel szerezhető be. Úgyhogy saját részre vagy ajándékba akar venni egy ilyen társasjátékot, azt itt keresse!