streamline webdesign


Favázas medencék

A medencék között sok egyedi kategória létezik. Idetartoznak az úgynevezett favázas medencék is. Ezek arról híresek, hogy viszonylag könnyen lehet telepíteni, aminek a váza olyan északi fenyőből lett készítve, ami a különböző időjárási viszontagságok idején is kitart. Faszerkezete 45 mm vastagságú, aminek szépségét gondosan elkészített gerendás struktúra hangsúlyoz.

Felső pereme széles, belül és kívül falétrával rendelkezik. A külső 4 fokkal rendelkezik, a belső pedig fémből készült és 3 fokot tartalmaz. Váltószelepei 6 állásúak és egyedi vízforgatóval rendelkezik, ami külön megszűri a benne lévő homokszemcséket is. Belső fóliája kék, ami természetesen könnyen cserélhető és akasztóprofilos.

Fontos az is, hogy az általunk ajánlott favázas medencék nemcsak nyáron, jó időben teljesítenek rendkívüli módon, de téliesíthetőek is. Természetesen meg kell említeni azt a tény is, hogy olyan módon lett tervezve és kivitelezve, aminek minősége természetesen garantált. Döntsön a favázas medencék mellett és rendelje meg még ma!