streamline webdesign


Nyakba akasztható kulcstartó

Az életünk során számtalan eseményen kell megjelennünk, legyen az családi összejövetel vagy vállalati megbeszélés. Biztos vett már részt olyan konferencián, ahol a nyakba akasztható kulcstartó segítségével képes volt megkülönböztetni az alkalmazottakat a vendégektől. Ezt nemcsak fontosabb eseményeken szokták osztogatni, ugyanis nagyszerűen alkalmazható reklámajándék gyanánt.

Csupán annyi a dolga, hogy szerződést köt egy emblémázó céggel, akik alapos munkán keresztül ellátják a nyakba akasztható kulcstartót a vállalat logójával. Ennek az eszköznek a hatalmas előnye, hogy bármennyit is rendel belőle, mindig kedvező áron kapható. Ezért elláthatja az összes alkalmazottat vagy ügyfelet ezzel a csekély meglepetéssel, amit majd szívesen hordanak.

Egyszerre megfizethető és hasznos, ráadásul rendkívül időtálló, hiszen nehezen kopik. A neve ellenére, a nyakba akasztható kulcstartót nem szükséges feltétlenül ott hordani. Nagyszerűen mutat a kulcscsomón, legyen az otthoni lakásé vagy a céges irodáé. Továbbá, a nyakba akasztható kulcstartó különböző színekben rendelheti meg.