streamline webdesign


Professzionális szintező lézer

A technikai fejlődésnek köszönhető, hogy ma már a nagyobb épületek felépítése néhány hónap alatt is kivitelezhető. Hogy a kiszabott határidőket be lehessen tartani, modern eszközökre van szükség, amelyekkel pontosan lehet dolgozni, elvégre minden esetben komoly biztonsági feltételeknek kell megfelelniük. A szintező lézerek megjelenésével rengeteg probléma vált áthidalhatóvá.

Sokkal kevesebb időt vesz igénybe a tervezés, amit azelőtt más, lassabb módszerekkel kellett elvégezni. A két különböző pozícióban elhelyezkedő lézersugár segítségével, amelyből az egyik vízszintes, a másik függőleges, pillanatok alatt kiszámíthatóak a szerelőbetonozáshoz szükséges adatok. A szintező lézerek fajtái más-más munkálatokra alkalmasak. Bizonyos modellek a szárazépítés során tesznek jó szolgálatot, míg más modelleknek a gipszkartonozás közben lehet hasznát venni.

A Makita már évtizedek óta fejleszt és gyárt kiváló szerszámgépeket és pontos mérőműszereket. Ez a név garancia a minőségre a szintező lézerek esetében is. Azonban a kínálatunkban más kiváló márkák is képviseltetik magukat a termékeikkel, amelyekkel precíz mérések végezhetőek. Mielőtt azt gondolná, hogy jobban jár, hogyha a megszokott módon, mérőszalaggal és hasonló manuális eszközökkel fogja elvégezni a szükséges méréseket, előbb fontolja meg a dolgot! Hiszen így sokkal nagyobb a hibalehetőség, amely anyagi kárt is vonhat maga után, hogyha a végeredmény mégsem olyan lett, mint amilyennek eltervezte. Tehát logikus, hogy a szintező lézerek ára, előbb-utóbb meg fog térülni, a velük végzett kifogástalan munkáknak köszönhetően.

A Makita, illetve a Stabila professzionális felhasználásra gyártja a szintező lézerek különféle modelljeit, amelyek magasabb áron kerülnek forgalomba, de a termékeink között nemcsak ipari felhasználásra készült típusok szerepelnek. A szintező lézerek lakásfelújítás esetén nagy előnyt jelentenek. A Defort készülékeinek ára kedvezőbb, ezért sokkal többek számára elérhető. Kedvező ár/érték arány jellemzi az Extol termékeit is, amelyekből szintén több modell áll a rendelkezésére vásárlás esetén.