streamline webdesign


Szőnyegek

Szőnyegek

Szőnyeg nélkül elképzelhetetlenné válik otthonunk komfortosságának kialakítása. amikor szőnyegvásárlásra kerül sor, akkor mindig nagy feladat előtt állunk, hiszen rendszerint több évtizedekre szoktuk megvásárolni, évente lecserélni sok kiadásba kerülni. A szőnyegek több száz éve jelentek meg a köztudatban és mára már igazi műalkotásokkal is találkozhatunk.

A hagyományos perzsaminták mellett, a legújabb szövéstechnikákkal készült darabokért is nagy a kereslet. Mindig az adott divatnak megfelelően kell választani, ha szeretünk lépést tartani a trendekkel.

Idén nagyon népszerű a narancssárga, zöld és rózsaszín szőnyegek, de a klasszikus perzsatípusok sem mennek ki a divatból. A szőnyegek alapanyaga főleg gyapjú vagy akryl lehet, de nemcsak gépi készítésű modelleket találunk, hanem kézzel szőtt szőnyegeket is vásárolhatunk. Az interneten keresgélve, számtalan modell és minta között tudunk válogatni. Kattintsunk a Home design lakberendezési weboldalra, ahol mindenki megtalálja majd az ízlésének megfelelő modellt.