streamline webdesign


Led izzó

Led izzó

Webáruházunk a LED fényekkel való világításra helyezte a fókuszt. Ugyanis a LED izzók olyan, több szempontból is előnyös megoldást kínálnak, amelyet kár volna nem használni. Először is élettartamuk 20 000 óra, ami jelentősen meghaladja a takarékos égők használatban eltöltött idejét.

Másrészt energia-megtakarítása jelentős, hiszen a LED izzók a felhasznált villanyáramot teljes egészében világításra használják, mivel nem termelnek hőt. Kevesen tudják, hogy a hagyományos égők, szerkezetüknél fogva, a felhasznált energia 95% -át hőtermelésre használják.

Így nem is csoda, hogy igencsak pörgetik a villanyórát. Igaz, hogy ezek az égők beszerzéskor a legolcsóbbak. Úgyhogy érdemes vigyázni a látszatra kedvező árakkal. A LED izzók igazán jól alkalmazhatók azokban a helyiségekben, ahol sokat tartózkodunk és hosszan ég a villany.

A téli időszakban ez különösen fontos, hiszen amikor már kora délután sötétedni kezd, mindent villanyfénynél végzünk. Igaz, hogy az óraátállítással talán az irodák megtakarítást érnek el, viszont a háztartásokban több lesz a fogyasztás.