streamline webdesign


Ömlesztett chia mag

Ömlesztett chia mag

Az azték és maja kultúrák bizonyos növényeket kifejezetten nagy becsben tartottak. Ennek általában az volt az oka, hogy tapasztalták azoknak a jótékony hatásait. A kukorica valamint a bab mellett, még volt egy igazán hasznos növény, a chia mag, amit nem ritkán fizetőeszközként is használtak. A semleges ízű, kicsi, szezámmagra emlékeztető külsejű termény felhasználása igazán sokrétű.

Tápanyagban kimondottan gazdag, ezért a szervezet számára igazi védőbástyaként alkalmazható a fogyasztása. A chia mag tejbe keverve igazán tápláló finomság, ami a gyermekek kedvence is lehet. Megéri nagyobb kiszerelésben megvásárolni és teljesen beolvasztani a mindennapi étkezésbe, hiszen jótékony hatásai nem fognak elmaradni.

A chia mag az internetről könnyedén beszerezhető. Kattintsunk az organiqa.hu oldalra ennek érdekében, ahol számtalan érdekes információra is bukkanhatunk a chia mag és még jó pár másik termékről egyaránt. Táplálkozzunk egészségesen és nyerjük vissza a vitalitásunkat, hogy egész nap frissen, fitten élhessük az életünket!