streamline webdesign


Női top

A női fehérneműket különböző típusok képviselik. Viszont a legalapvetőbb daraboknak, a bugyi, a melltartó, valamint a női top számít. Az utóbbit a meleg pulóverek és kardigánok alatt viseljük a téli szezonban. A női topok melegen tartanak és kényelmessé teszik a felsőruházat viselését.

Alvás és pihenés közben a pizsama alatt is hordhatóak, mert abszolút szabad mozgás és a kényelem érzését biztosítják. A nőknek készült alsóruházatok a leggyakrabban szerves pamutból készülnek, mert ennek az anyagnak a fő jellemzője a jó nedvszívó képesség, a hő-megtartás és a kényelem. Minden nő vonzó és kívánatos akar lenni, amiben a kiváló minőségű és elegáns fehérnemű segít. Nálunk kiválaszthatja magának a legelegánsabb, a legkényelmesebb és a legszebb női topokat.

Ezen kívül könnyen eltalálhatja az Önnek megfelelő méretet a honlapunkon található mérettáblázat segítségével. Legyen üzletasszony vagy háztartásbeli, nálunk megtalálhatja a melltartók, bugyik, erotikus fehérneműk és harisnyák széles választékát.