streamline webdesign


Telefon fólia

Telefon fólia

Biztosan Ön is utálja, amikor a telefon érintőképernyőjén zavaró, eltüntethetetlen karcolás jelenik meg, hiszen nemcsak esztétikai szempontból ront a készüléken, hanem akár a kezelés sikerét is veszélyeztetheti.

Pontosan ezért kell telefon fólia az érzékeny készülékekre, hiszen így meg lehet kímélni az idegesítő karcolásoktól. Sajnos sokan csak legyintenek erre az ajánlásra, mivel azt gondolják, hogy az ő mobiljuknak biztosan nem lesz semmilyen baja.

Pedig a telefon fólia nélkül már a táska mélyén is összekarcolódhat a készülék, hiszen elég ha egy toll hegye viszonylag erősebben hozzáér az érintőképernyőhöz vagy a hátlaphoz. A zsebből kivéve is balesetek érhetik a készüléket, ezért ebből a szempontból is vigyázni kell a mobilokra.

Persze sokkal könnyebb lenne a kezelés, ha nem kellene folyamatosan azt figyelni, hogyan sérülhet meg a készülék, mert lenne rajta egy védelmet nyújtó telefon fólia. Egy próbát mindenesetre megér ennek a kelléknek a kipróbálása, hiszen ha valakinek mégsem tetszik az átlátszó védőréteg, akkor egy kis leleményességgel le is szedheti a mobiljáról és minden visszatérhet a régi kerékvágásba.