streamline webdesign


A xing yi quan a kung-fu egyik ága

A xing yi quan a kung-fu egyik ága

A kung-fu nevű harcművészet még napjainkban is nagyon ismertnek számít. Pedig ezt a módszert még sok-sok évvel ezelőtt dolgozták ki a kínai Saolin szerzetesek, azonban a hatalmas tudás máig fennmaradt. A Kung Fu Akadémia természetesen mindent megtesz annak érdekében,

hogy például a xing yi quan tanfolyam segítségével megőrizze ezeket a kincseket. Az intézetben hamarosan indul egy ilyen kurzus, ezért akár Ön is jelentkezhet, ha kedvet érez magában ehhez a harcművészethez.

A terhelés szintje viszonylag magas ezen a tanfolyamon, tehát erre számítani kell a jelentkezéskor. A Kung Fu Akadémia a fokozatosság elvének betartásával oktatja a jelentkezőket, akik így eredményesen elmélyedhetnek a xing yi quan rejtelmeiben.

A hét folyamán több idősávban is van óra, tehát Ön is biztosan talál majd olyan időpontot, ami megfelel a gyakorlásra. A xing yi quan szempontjából egyébként több videót is meg lehet tekinteni az intézet honlapján, ha valakit érdekel ez a tanfolyam. Igény esetén az akadémia természetesen tud információkat adni a kurzusokkal kapcsolatban.