streamline webdesign


Zuhanyszűrő

Biztosan sokan tapasztalták már, hogy mennyire kellemetlen érzés sokáig egy uszoda vizében lenni, hiszen ekkor az ember szeme bevörösödik, a haja rugalmatlanná válik, a bőre pedig kiszárad. Ez a magas klórarány miatt van. Nem szabad elfelejteni, hogy a fürdővíz is nagyjából ennyi klórt tartalmaz. Ezért minősül elengedhetetlennek a zuhanyszűrő a fürdőszobában.

Azért sem szabad ennek a megvételét halogatni, mert a fürdővízzel gyakran találkozik az ember bőre. Van, aki naponta legalább egyszer letusol, még akkor is, amikor nem feltétlenül lenne arra szükség. Világos hát, hogy ilyen esetekben nélkülözhetetlen egy profi zuhanyszűrő.

Az ilyen személyek jogosan teszik fel a kérdést, hogy miért tusolnának ilyen egészségtelen, klóros vízben a saját otthonukban?! Az Aquasana zuhanyszűrő a klór 91%-át kiszűri a vízből. Ennek hála sem a bőrön keresztül, sem pedig a tüdőben nem szívódik fel többé a káros anyag. A zuhanyszűrő tehát nem csupán a bőr miatt fontos, hanem az egész test egészségének érdekében is. Aki makulátlan vízben akar zuhanyozni, vegye meg ezt a produktumot még ma!