streamline webdesign


Milyen az ideális babafürdető?

Milyen az ideális babafürdető?

Sokszor meg lehet figyelni, hogy az újdonsült anyukák szinte már közelharcot vívnak azért, hogy melyikük tudja a legegészségesebb és legjobb terméket megnevezni, amelyik biztosan bármelyik babának megfelel. Az egyik ilyen sarkalatos kérdés a babafürdető kiválasztása.

Egyesek szerint vannak olyan sokat reklámozott fürdetők, amelyek nagymennyiségben tartalmaznak illóanyagokat és kőolajszármazékokat. Ezek gyakran irritálják a kicsi bőrét és ekcémához vagy kiütéshez hasonló tüneteket okoznak.

A szupermarketek polcain sorakozó babafürdető termékek közül, szinte bármelyikre rá lehetne fogni ezt anélkül, hogy más gyerekeken is megismételhető bizonyítékai lennének a szülőknek. Ez akkor válik világossá, amikor az egyik gyereknél teljesen megfelel az adott babafürdető, míg a másiknál állítólag az okoz tüneteket.

Más szülők pedig a gyógyszertárakban készített babafürdetőket tekintik a legalkalmasabbnak a babájuk számára. Ez nem azt jelenti, hogy a gyermeküknél ne jelennének meg néha kiütések. Ebből is lehet következtetni arra, hogy a bőrproblémák mindegyike nem a babafürdető rovására kell írni, hanem az okokat folyamatosan kutatni kell.