streamline webdesign


Amigurumi minták

Amigurumi minták

Körülbelül tíz évvel ezelőtt tűnt fel Magyarországon egy új technika, ami sokaknak a szívét meghódította. Az amigurumi minták főleg a hölgyeknek, illetve a gyermekeknek tetszenek, hiszen olyan figurákat értünk a fogalom alatt, amelyek horgolás segítségével készültek.

Miután pedig létrejöttek a tárgyak, az alkotók kitömik őket valamilyen puha anyaggal, éppen ezért öröm őket simogatni. A fonalparadicsom.hu oldalon több kép is látható az amigurumi mintákról, tehát ha valaki esetleg nem tudja elképzelni,

hogyan néznek ki ezek a kis alkotások, akkor megtekintheti őket a honlapon. Amennyiben valakinek kedve támadt arra, hogy ilyen figurákat készítsen, akkor vásárolhat olyan kiadványt, amelyikben részletesen le van írva, hogyan alkothatóak meg az amigurumi minták.

A többség egyébként a Catania fonalakra szavaz, ha a művészkedésről van szó, de természetesen másik típusú termékek is szóba jöhetnek ilyenkor. Mindenesetre a fonalparadicsom.hu oldalon mindig lehet kapni többféle kelléket is, aminek a segítségével elkészíthetőek amigurumi minták.