streamline webdesign


Remek felszerelés a homokszóró

Remek felszerelés a homokszóró

Egy város tisztántartása gyakran nem egyszerű feladat, még akkor sem, ha több munkás áll rendelkezésre. Nemcsak a köztereknek a tisztára seprése, valamint az útestre hulló leveleknek az eltakarításáról van szó, hanem az önkormányzati hatáskörbe tartozó épületek, szobrok kitűnő állapotban való megőrzéséről is. Ebben egy homokszóró ideális társ lehet.

Sajnos nagyon sokan vannak, akik úgy érzik, hogy egy emlékmű jobban néz ki úgy, ha festékszóró spray használatával kicsit kidekorálják. Ez ellen nagyon sokáig nem volt mit tenni, ugyanis az apró permet a porózus anyagba behatolva, szinte teljesen eltávolíthatatlan volt. A modern technika és a homokszóró azonban könnyedén felveszi a harcot.

Elegendő pár perc és egy elég nagy felületen már hűlt helye sem marad a firkálmánynak. A működési elv a természet munkáját utánozza le, ugyanis a vízben, amit a készülék nagynyomással kijuttat, apró homokszemcséket kevernek, amelyek alapos takarítást végeznek. A homokszóró így olyan termékké válik, amelyik jó, ha mindig kéznél van.