streamline webdesign


Emberi test

Emberi test

Az emberi test és lélek hihetetlenül összetett rendszer. Folyamatosan egymásra hatnak, ezekre a hatásokra és jelenségekre nem igazán tanítanak bennünket. Pedig hasznos volna megtanulni felismerni, hogy egy pajzsmirigy túlműködés mit jelent valaki életében.

Persze vannak objektívnek látszó genetikai okok, de ez még nem jelenti kizárólagosan azt, hogy az utódgenerációban megjelenik a probléma. Amikor a pajzsmirigy túlműködés diagnosztizálásra kerül, első körben egy gyógyszeres kezelés veszi kezdetét, de a táplálkozásról nagyon kevés szó esik.

Pedig erre érdemes lenne odafigyelni, ugyanis a bevitt táplálék első körben kihat a testre. A pajzsmirigy túlműködés esetén említésre kerül a jód és a tengeri halak, de ez csak a jéghegy csúcsa. A pajzsmirigy szerepéről nem nagyon szoktak beszélni, hiszen egy finomhangoló testi műszerről van szó.

Pedig meghálálná az odafigyelést. Hiába működne egy rendszer jól, ha elromlik az összehangoló berendezése. Ebben az esetben kisebb-nagyobb káosz üti fel a fejét.