streamline webdesign


Kerítés

Az ingatlanok tereprendezése fontos a telekhatárok kijelölése szempontjából. Minden település meghatározott telek kiosztással rendelkezik, amit a földhivatal tart nyilván és szabályoz. Ahhoz, hogy két terület egymástól jól elkülöníthető legyen, a kerítés építése nélkülözhetetlen.

A szomszédok egymás között eldönthetik, hogy melyik fél építi meg az adott térelválasztót. A rendelkezésre álló számtalan anyagnak köszönhetően, ma már rendkívül sok kerítésfajta létezik. Attól függően, hogy a telek melyik részén építik meg, többféle anyagot használhatnak. A legnépszerűbb a beton, mivel ez rendkívül tartós és adott esetben dekoratív.

Fával kombinálva pedig, kifejezetten tetszetős és masszív. Főleg az utcafrontra szokás beton és fakerítést építeni, de természetesen telek elválasztóként is használható. A gyors és hatékony telepítés érdekében előre legyártott elemekből is lehet válogatni, különböző dizájnokkal felvértezett betonlapokból. Tulajdonképpen a vásárló fantáziája szabhat csak határt, hogy milyen kerítés is határolja a saját telkét.