streamline webdesign


Mancs őrjáratos játékok

A gyermekek egyik jellemzője, hogy különösen tudnak lelkesedni egy-egy mesefiguráért. A kiválasztott hősök ott kell legyenek az ovis táskán, a kedvenc pizsamán, a bögrén és ki tudja még mi mindenen. A szülők gyakran sok időt eltöltenek azzal, hogy olyan tárgyakat kutassanak fel, amelyeken a kedvencek jelennek meg.

A Mancs őrjáratos játékok sok kisgyermek szívébe lopták be magukat. A bájos, vicces és mindig valami hőstettre kész kutyusok számtalan játékon visszaköszönnek a rajongóikra. A Mancs őrjáratos játékok között található kártya, kirakós, figurák, sőt, még gyurma is. Azok a gyerkőcök, akik értük vannak oda, nagyon szívesen játszanak ezekkel. Még a legkisebbek figyelmét is képesek lekötni az izgalmas kártyajátékok, mint például a Fekete Péter vagy a nemcsak érdekes, de hasznos memóriajátékok.

Van olyan is közöttük, amivel egyedül is el tudnak játszani, más típusokkal az egész család is együtt szórakozhat. Ha Ön is meg szeretné lepni a csemetéjét a Mancs őrjáratos játékok valamelyikével, kattintson a jateksziget.hu weboldalra és válogasson a bőséges kínálatból!