streamline webdesign


Autós kerékpártartó

A nagy kirándulások, biciklitúrák roppant kellemes kikapcsolódást jelentenek. Azért, hogy a biciklit ne kelljen otthon hagyni, sem pedig máshonnan bérelni, az autós kerékpártartó jön segítségül. Manapság már szerencsére többféle lehetőség is rendelkezésre áll a kerékpár biztonságos szállításához.

Mivel meglehetősen nagy tárgyakról beszélünk, fontos a stabilitás és a könnyű felszerelés. A Thule évtizedek óta gyárt kerékpártartókat, ezért elmondható, hogy a kiváló jelzőt nem véletlenül érdemelték ki. A Thule autós kerékpártartó típusok masszívak, stabilak és a modern kialakításuknak köszönhetően, könnyen fel lehet ezeket tenni az autó különböző részeire.

A gyártó természetesen figyelembe veszi a jelen érvényben lévő KRESZ szabályokat is, így például a hátsó ajtóra illeszthető autós kerékpártartó külön rendszámtábla tartóval is beszerezhető. Válassza Ön is a prémium minőséget, és vásároljon vagy béreljen a Thule-tól, a stilusosutazas.hu weboldal segítségével. Vigye mindenhová magával a bicikliket!