streamline webdesign


Profi robotfűnyíró

Profi robotfűnyíró

Amikor a családi háza tervezésén dolgozik, komoly figyelmet kell fordítani a kertre is, hiszen csak ezáltal lesz igazán szép és barátságos az otthona. Sokan amiatt nem alakítanak ki pázsitot, mert jól tudják, mennyi munkára és karbantartásra van szükség.

A robotfűnyíró AL-KO Robolinho 100 modellje például tökéletes a kisebb kertek rendszeres gondozására. A kezelése egyszerű, nem igényel szaktudást, az eredmény pedig kifejezetten látványos. Biztonsági szenzorok garantálják, hogy minden helyzetben megfelelően végzi a feladatot és nem akad el.

Bármilyen terepen használható ez a modell, ugyanis formált, gumikerekekkel van felszerelve. Ami az időjárást illeti, bármikor beindítható, ráadásul még otthon sem kell lenni annak érdekében, hogy alaposan lenyírja a füvet. Miután beállította, bátran magára lehet hagyni, mert szépen, csendesen elvégzi azt, amire ki lett fejlesztve. Tehát aki kisebb kertbe keresi a megfelelő robotfűnyíró modellt, annak az AL-KO Robolinho 100 egy lehetőség a sok közül. A robotguru.hu oldalon természetesen számos egyéb típus is a rendelkezésére áll.

Azonban aki kifejezetten nagy területet szeretne karbantartani, annak már profibb robotfűnyíró kell. A Robomow RS 630 az egyik legnagyobb kapacitású típus. Akár 3000 négyzetméternyi füvet is képes lenyírni, így nagy teher kerül le az Ön válláról. Mivel speciális rendszerrel van kialakítva, a lenyírt füvet felaprítja, tehát nem kell azzal töltenie az idejét, hogy ezeket összeszedi. A lenyírt fű újrahasznosul, ezáltal pedig egészséges lesz a pázsit.

Ezen robotfűnyíró működése nem igényel benzint vagy olajat, tehát elmondható, hogy környezetbarát berendezés. Akkumulátorral működik, ráadásul csendesen, úgyhogy nem zavarja sem a szomszédok nyugalmát, sem a családjáét. Természetesen, ez a modell is képes az önálló működésre, ezért még csak otthon sem kell lennie. Elég, ha elvégzi a beállításokat, a gép pedig mindenről gondoskodik. A Robomow robotfűnyíró kifejezetten jó választást jelent, ha nagy területet akar karbantartani energia-befektetés nélkül.