streamline webdesign


Önjáró permetező

Ha a permetezés kerül szóba, akkor csakis a legjobb munkagépek jelentik az ideális választást, mivel ezek fogják megalapozni az igazán minőségi végeredményt, ami jelentősen meglátszik majd a betakarítandó terményeken.

A Tecnoma permetezők már évek óta kiváló munkát végeznek a szántóföldeken. Minden modellen alaposan meglátszik az átgondolt tervezés, hiszen a használatuk rendkívül egyszerű, ugyanakkor a kivitelezésük strapabíró, sőt, alig igényelnek némi karbantartást.

A Tecnoma permetezők között akadnak önjáró modellek is, amelyek nem számítanak különálló szerelvényeknek, amelyeket egy traktorhoz kell erősíteni. A folyadékrendszerük rendkívül fejlettnek számít, ami garantálja az egyenletes permetezést. Ez szintén szerepel a Giga Farm Kft. kínálatában.

Akár a bérpermetezés szolgáltatás is igénybe vehető, szükség esetén. Ez azoknak a gazdaságoknak jelenthet kiemelt segítséget, amelyeknek nem érné meg egy saját Tecnoma permetező beszerzése. A gyors és problémamentes munkavégzés garantált, ráadásul kedvező díjak mellett.