streamline webdesign


Jézus magyar eredete – Jézus király a Pártus herceg, Magyar Biblia

A magyar ember büszke származására és büszkén hallgatja, amikor egy honfitárs sikeres eredményeket ér el a nagyvilágban. Sokan úgy tartják, hogy még Isten fiának is voltak magyar gyökerei. A Jézus magyar eredete – Jézus király a Pártus herceg, Magyar Biblia című könyvekben ezek az elemek megtalálhatók.

Köztudott, hogy a magyarok ősei valahonnan Ázsiából jöttek és később elfoglalták a Kárpát-medencét. Mindenképpen érdekes témát feszeget az író, ezért feltétlenül érdemes beszerezni, hogy mindenki megtudja az igazságot. Badiny Jós Ferenc professzor úr a mű írója, ezért tudományos szemszögből is megfigyeli a tényeket, amelyekről részletesen beszámol.

A Jézus magyar eredete – Jézus király a Pártus herceg, Magyar Biblia könyvek megtalálhatók az online webáruházakban, ahonnan könnyedén megrendelheti azokat. Rengeteg érdekességre jöhet rá az olvasó, arról nem is beszélve, hogy milyen rejtélyek derülhetnek ki. Aki nekiül elolvasni, az garantáltan nehezen fogja letenni a könyvet, annyira magával ragadó a téma.