streamline webdesign


Ágytakaró

Ágytakaró

Jó hírünk van a cicák kedvelőinek, hiszen a Lily Home oldalán lehetőség nyílik többféle, mintás termék megvásárlására is. A 200×220 centiméteres nagyságú ágytakaró főleg a lányoknak fog tetszeni a rózsaszín árnyalatának köszönhetően.

A fekete, macskás alakzatok teszik különösen mutatóssá a garnitúrát. A pamut és poliészter anyagból készült paplan és párna segítségével nem ütközik akadályba a pihenés. Az ágytakaró felületén egy aranyos masni is van, tehát a kislányoknak tökéletes ajándékot jelent.

Természetesen, a kínálatban másféle mintával ellátott termékek is találhatók. Például nagyon szép a virágmintákkal ellátott ágytakaró, de a cseresznyevirágos változat is igazán tetszetős. Akkor sincs gond, ha valaki inkább az egyszínű termékeket részesíti előnyben, mert a Lily Home oldalán ebben az esetben is megtalálhatja a számítását.

A kifinomult kidolgozásnak köszönhetően, akár évtizedeken keresztül is használható az ágytakaró, ezért jó ötletet jelent az innen való vásárlás. Szükség esetén akár paplanok, lepedők és paplanok is beszerezhetők a webáruházból.