streamline webdesign


Konyhai páraelszívó

Konyhai páraelszívó

A régi bérházakban, de nagyon sok panelben sincs a konyhának megfelelő szellőztetése. Ilyen esetekben nagyon sokat tud segíteni a konyhai páraelszívó abban, hogy az ételszag gyorsabban eltűnjön a lakásból, és a zsíros pára ne terjedjen szét mindenfelé.

A főzéstől elzsírosodott konyhák nem festenek túl szépen, és csak állandó alapos takarítás árán lehet rendben tartani őket. Ez nagyon időigényes, és a sok munkával nem arányos a végeredmény.

Egy végtelenül egyszerű megoldással orvosolni lehet a helyzetet. Egy régi konyhába is felszerelhető a konyhai páraelszívó, lehetőleg a tűzhely fölé. Ha már van elszívó, azért mégis érdemes megtekinteni az új modelleket is, hiszen ezek az új tervezésű berendezések hatékonyabbak, mint a régiek.

Külön is vásárolható szűrő a konyhai páraelszívó modellekhez, hiszen ahol sokat vannak használatban, megtelik a szűrő, ezért időről időre ki kell cserélni. Hogy mikor kell ezt végrehajtani, az minden modellnél jelölve van. Általában használati órákban van megadva a csere ideje.