streamline webdesign


Telc szóbeli

Részt vehet különböző nyelvvizsgákon, amelyek ha sikeresek, az adott intézmény diplomával ismeri el az angol nyelvtudását. A sikeres Telc szóbeli és írásbeli a megfelelő felkészülésben rejlik. Kezdje el még időben a tanulást, hogy megkaphassa a bizonyítványát! A BeHappy angol nyelviskola minden Telc vizsga előtt 10 héttel kurzust indít, hogy felkészítse a résztvevőket a felmérésre.

Heti 2 alkalommal az írásbelire fektetnek hangsúlyt, hiszen ez teszi ki a vizsga jelentős részét. Természetesen a Telc szóbeli sem elhanyagolható, ugyanis annak is sikerülnie kell a diploma megszerzéséhez. Ezeken az órákon a tanárok mindenkit személyre szabott tantervvel látnak el, így a hiányos tudást képesek kibővíteni.

Ahhoz, hogy megalkossák az egyéni feladatokat, a tanulók át kell essenek egy egyszerű szintfelmérőn. A Telc szóbelire a Language Practice órákon lehet gyakorolni, amelyekben anyanyelvi tanár vesz részt. Ezáltal Ön fejleszti a szókincsét és begyakorolja a megfelelő kiejtést. Ebből heti 1 óra is megteszi, de akár többen is részt vehet.