streamline webdesign


Gyógytorna eszközök

Az idő vasfogának köszönhetően azt vehetjük észre, hogy izmaink sajnos már nem a megszokott módon működnek. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor egy rossz mozdulat, esetleg sportsérülés miatt szisszenünk fel fájdalmasan az addig megszokott, olajozott mozdulatok során.

Ha Ön is tapasztalta a fent említett sajnálatos esetek valamelyikét, ne tétovázzon és várja a csodát! A mindig precíz és megbízható TheraBand a gyógytorna eszközök olyan színes kínálatával várja, ami biztosítja az enyhülést az elkínzott izmoknak, ízületeknek. Azoknak, akik vállízületi problémákra panaszkodnak, a kitűnő vállmobilizáló csiga áll a rendelkezésére. Speciálisan a váll problémáira, így többek között a „befagyott vállra” szolgál gyógyírként.

A márkától már megszokott színkódolás nagy segítségünkre lehet. A sárga a kisebb, az ezüst pedig a nagyobb mozgástartományt jelöli. A gyógytorna eszközök arra lettek hivatva, hogy enyhítsék a fájdalmat. Természetesen az is fontos, hogy praktikusak és könnyen kezelhetőek legyenek.