streamline webdesign


Csepegtető gomba

Hazánk területén általánosságban elmondható, hogy évente olyan 500-700 milliméter csapadék a jellemző. Ennek az eloszlása ugyanakkor elég változó. Néha túl sok jut belőle egyszerre, míg máskor nagyon kevés. Ezért megesik, hogy mesterséges folyadékpótlásra van szükség, amiben a csepegtető gomba hasznos társunk lesz.

Ezek a fura kis szerkezetek nagyon egyszerűen beépíthetőek bármilyen polietilén csőbe, akár utólag is. Mindössze egy kis lyukat kell fúrni és már csatlakoztatható. Felhasználásuk rendkívül sokoldalú. A csepegtető gomba éppen úgy alkalmazható cserepes növények locsolására, mint a gyümölcsösök vagy más agrárnövények tövének nedvesen tartására.

Szabályozható mivoltuk révén beállítható, hogy egyszerre mennyi folyadékot engedjen ki. Egyszerűen felülmúlhatatlan az előnyük. Szaküzletekben, de online is beszerezhető számos csepegtető gomba. Válaszuk ki azt, amelyik leginkább elnyeri a tetszésünket és pár kattintással a magunkénak tudhatjuk. Néhány nap múlva kézbe kapjuk és kezdetét veheti a locsolás.