streamline webdesign


GKI kártya

GKI kártya

Szeretnénk felhívni a figyelmét egy remek lehetőségre. Az oldalunkra kattintva egy összevont oktatásban részesülhet, aminek a végén autóbuszos személyszállítást és tehergépkocsi-vezetést is egyaránt végezhet. Ehhez azonban szükség van egy GKI kártya érvényes igazolására.

Amennyiben nem rendelkezik vele, ellenőrzés során komoly pénzbüntetésre számíthat, ugyanis nemcsak a saját, hanem a környezete biztonságát is kockáztatja! A megfelelő képesítésben mindenkinek részesülnie kell, ugyanis a közúti balesetek száma folyamatosan csak növekszik.

A jelentkezés feltétele az, hogy az érdeklődő lakóhelye Magyarországon legyen, vagy munkavállalási jogosultsággal rendelkezzen. A GKI kártya megszerzéséhez szükséges egyéb információkról bővebben olvashat a weboldalon. A tanfolyam menete, a vizsga és a kedvezményes szállás leírását szintén itt találja. Amennyiben szeretne 30 százalékkal olcsóbban elvégezni egy összevont kurzust, itt az idő, hogy feliratkozzon! Külön-külön ugyanis sokkal többe kerül a GKI kártya megszerzése.