streamline webdesign


Használt notebook

A mai világban az emberek eltérő jövedelemmel rendelkeznek, így nem mindenki tudja megengedni magának a technológia legújabb vívmányait. Ezzel nincs is semmi probléma, hiszen a használt notebook minden rést pótol.

A másodkézből származó hordozható számítógépek Magyarországon is beszerezhetőek, mégpedig a www.laptopoazis.hu weboldalról. Ezek a készülékek kifogástalan állapotban vannak, sem szoftver, sem hardver meghibásodás nem jellemzi. A vállalat csakis hibátlan notebookokat értékesít, ezeknek a megvásárlása pedig 6 hónap jótállás jár együtt. A használt notebook azonban nem üresen érkezik új tulajdonosához, hanem mindenféle hasznos bővítményekkel.

Ezek közé tartozik a PDF olvasó, képnézegető, filmnézéshez és zenehallgatáshoz alkalmas lejátszó, tömörítő és természetesen vírusirtó is. Az is egyértelmű, hogy a használt notebookok operációs rendszerrel érkeznek. Aki szeretné bebiztosítani magát, az extra garanciát igényelhet, ezt pedig a kosárba helyezés előtt kell megtennie, ahol kiválaszthatja a szavatosság időtartamát.