streamline webdesign


látásjavító műlencse műtét

Látásjavító műlencse műtét

Az embereknek általában 45 éves kor fölött már távolra és közelre egyaránt szükségük van szemüvegre/kontaktlencsére, ám ezek kellemetlenségekkel járnak, ezért sokan keresnek megoldást arra, hogyan szabaduljanak meg a látásjavító eszközöktől. A látásjavító műlencse műtét is egy jó lehetőség.

Ráadásul komplex és végleges megoldást ígér, hiszen a páciens a beavatkozás után elfelejtheti a szemüveget és az annak viselésével járó kellemetlenségeket. A látásjavító műtéteknek a lényege, hogy a saját szemlencsét ultrahangos technikával műlencsére cseréli az operáló szakorvos. Az új, beültetett szemlencse lehet trifokális, nyújtott fókuszú monofokális/EDOF, illetve monofokális.

Akár 100%-os látás is elérhető a trifokális műlencse választásával. A beavatkozást követően a mindennapi tevékenységek során a páciensnek többé nem lesz szüksége szemüvegre vagy kontaktlencsére. A nyújtott fókuszú monofokális/EDOF műlencsék távolra és középtávolságra biztosítanak jó látásélményt, a monofokális lencsék pedig egy adott fókusztávolságra.

Kihez forduljak látásjavító műtét érdekében?

Dr. Nagymihály Attila szemész szakorvos kizárólag a legjobb minőségű műlencséket alkalmazza a beavatkozások során, nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren. A szakemberrel felvehetjük a kapcsolatot a drnagymihaly.hu weboldalon található elérhetőségeken keresztül.

A weboldalon kitölthető egy alkalmassági teszt is, amiből megtudhatjuk, hogy alkalmasak vagyunk-e erre a beavatkozásra. Természetesen, a látásjavító műtétet egy részletes szemészeti vizsgálat előzi meg, hiszen ebben az esetben kiemelten fontos a szem általános állapotának felmérése.

A látásjavító lencseműtétnek számos előnye van, ezek közé tartozik, hogy egész életre szóló megoldást jelent. További pozitívumai közé sorolható, hogy közelre és távolra egyaránt jól fog látni a beteg szemüveg nélkül, nem alakul ki szürkehályog a szemén, nincs felső korhatár, sem dioptriakorlát. A beavatkozás teljesen fájdalommentes, nagyon rövid ideig, mindössze 20 percig tart. Nem altatásban történik a műtét.

Miért válasszak magánorvost?

Amint mindenki előtt ismeretes, az állami intézményekben, kórházakban meglehetősen hosszú a várólista, előfordulhat, hogy a lézeres látásjavító műtétre heteket, de akár hónapokat is várni kell. Ezen idő alatt a látás tovább romolhat, nem beszélve arról, hogy nagyon kellemetlen sok időt várni a beavatkozásra.

A magánorvosi rendelőkben viszont nem szembesülünk hosszú várakozási idővel és lássuk be, hogy a körülmények is lényegesen megfelelőbbek. Az említett szemész szakorvos 25 év sebészeti tapasztalattal rendelkezik a szemműtétek terén és 15 év klinikai gyakorlattal. Eddig elvégzett több mint 10 000 szemlencse/szürkehályog műtétet.

Minőségi és korszerű technológiát alkalmaz a látásjavító beavatkozások során, így ennek és a szakember nagy tapasztalatának köszönhetően, a műtét utáni regenerálódás gyorsan történik, a kockázatok is minimálisra csökkentek. Ha végleg meg akar szabadulni a szemüvegtől, akkor célszerű megfontolnia a látásjavító műtétet, illetve azt, hogy dr. Nagymihály Attila szemésszel végeztesse azt el.