streamline webdesign


Hasznosak a halolaj hatóanyagai

Hasznosak a halolaj hatóanyagai

Fontos tudni, hogy ha az egészségünket szeretnénk helyrehozni, fenntartani, illetve karbantartani, akkor melyek azok az anyagok, amelyeknek mindenképp meg kellene jelenniük táplálkozásunkban vagy táplálékkiegészítőinkben.

Az egyik ilyen alapvető anyag a halolaj, amely leggyakrabban halolaj kapszula formájában jut szervezetünkbe. Ha elegendő zsíros halat fogyasztanánk, mindegy, hogy tengerit vagy édesvízit, akkor ez elegendő mennyiségű omega 3 zsírsavat adna. Amennyiben étrendünkből valami oknál fogva kimaradnak a halak és ez hazánkban jellemző, akkor feltétlenül fontos volna a halolaj kapszula használata.

Annak ellenére, hogy ez nem gyógyszer, mégis már orvosok is ajánlják. De nem kellene megvárni, hogy orvoshoz kerüljünk valamilyen egészségügyi problémával, már ezt megelőzően fogyasztani kellene.

Különösen kiemelt a fogyasztás jelentősége a várandósság idején, hiszen a baba az anyukától megkapja ezt az alapvető zsírsavat. Ugyanígy a szoptatás idején is elengedhetetlen a halolaj kapszula, sőt, külön kismamáknak is készítünk megemelt hatóanyagú kapszulát.