streamline webdesign


Praktikus linoleum

A lakások, irodaházak építése során számos elemet kell betervezni. A burkolati rendszerek külön tételként kerülnek meghatározásra, amelyek között a gyors és praktikus jellemzőkkel ellátott linoleum is helyet kapott.

Az egyszerű műanyag fóliára hasonlító termék néhány milliméter vastag és anyagában tekintve rendkívül erős, ezáltal tartós is. A termék számtalan mintázattal és felületi simasággal kapható a legtöbb padlóburkolati rendszert forgalmazó szaküzlet kínálatában. A linoleum jellemzően a konyhák, nagyobb ipari létesítmények padlózatának burkolására szolgál. A PVC-ből készült anyag tekercsesen kerül forgalomba meghatározott 200 cm szélességben. Tehát, ha linoleum vásárlás előtt áll, elég a hosszúságot meghatározni.

Az adott szélesség mellett, könnyen kiszámolható a szükséges mennyiség. Linoleum rendelését az interneten is leadhatja, ezzel pedig időt és energiát spórol meg. A kedvező árak mellett, további szolgáltatás az ingyenes házhozszállítás is, amit bizonyos összeghatár felett vállal a szaküzlet.