streamline webdesign


Tefal serpenyő szett

Ha nagy főzést nem is vállal be mindenki, sütni azért a legtöbben szoktak. Tefal serpenyő szett bármelyik háztartásba kell, hiszen a sütés-főzés így lesz igazi élmény, ráadásul könnyű és egészséges elkészítése a különböző fogásoknak. Ebben a készletben mindenképpen helyet kell foglalnia a palacsintasütőnek.

Ebből is kétféle várja a vásárlókat. Aki nem tud lemondani a tapadásmentes bevonat előnyeiről, annak a Tinanium Pro 2x technológiájú termék lesz az igazi. Aki viszont a kerámia bevonatot tartja megbízhatónak, az válassza a Ceramiccontrol típust! A Tefal serpenyő szett másik elmaradhatatlan eleme, az úgymond hagyományos vagy univerzális serpenyő, amiben hústól kezdve édességig bármi elkészíthető.

Ebből a termékből is kétfajta várja a vásárlókat. Wokot venni nemcsak az ázsiaiaknak szabad. Sőt! A Tefal serpenyő készlet ezzel a darabbal lesz teljes, amiben főleg finom roppanós zöldségeket főzhetünk, párolhatunk, de levesek elkészítésére szintén kiváló. Tulajdonképpen bármi elkészíthető benne.