streamline webdesign


Alacsony tequila ár

Szinte minden egyes országnak megvan a sajátos alkoholos itala. Míg Oroszországban a vodka, Magyarországon a pálinka, Franciaországban a pezsgő, addig Mexikóban a tequila a leggyakrabban fogyasztott nedű. A minőségtől függően a tequila ár nagyon változó lehet. Szerencsére sok helyen, beleértve Magyarországot is, kedvező áron szerezhető be.

De pontosan mit is kell tudni erről az igen híres italról? Nos, ez egy mexikói eredetű égetett szesz, amit a kék agávé cukorban gazdag tövéből erjesztenek és párolnak. Emellett tudni kell, hogy az elkészítéskor egyéb terményeket is hozzáadnak a speciálisabb íz elérése érdekében. Az alkoholos különlegesség a nevét a származási helyéről kapta, a Jalisco állambeli Tequila településről.

Ennek az alkoholtartalma általában 38-40%, de vannak olyan fajták is, ahol ez eléri az 50 százalékot. A tequila elnevezés eredetvédelmét több nemzetközi egyezményben is rögzítették, így például az Amerikai Egyesült Államokban és az Európai Unióban is. A tequila ár jutányosnak mondható a www.idrinks.hu oldalon.