streamline webdesign


Logico Piccolo

A termék kedvezményes áron kapható és több változata ismert. A Logico Piccolo érdekes termék, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Webáruházunk kínálatában több típusa is megtalálható. A játék feladatlapokat, táblákat tartalmaz, amelyek a hozzájuk megvásárolható kerettel együtt használhatóak.

Fejlesztő készségekkel rendelkezik. Az egyik változata az 5455-Számfogócska most mindössze 1.550 Forintért kapható. 8 éves kortól ajánlott és a számolási készségeket remekül fejleszti. A Logico Piccolo 5455 Számfogócska segít megtanulni a gyermekeknek a dátumok különböző írásmódját, sorrendbe rakását, a diagramok, ábrák, táblázatok értelmezését és elemzését. Játék közben lehetőség van elsajátítani az adatok rögzítését és összehasonlítását.

A Logico Piccolo már 6 éves kortól ajánlott, hiszen segít a csemetéknek a szavak első és utolsó hangjainak felismerésében, illetve azonos hangok párosításában. Mindenki szeretné, ha kicsinye szépen beszélne magyarul és minél több kifejezést, szinonimát ismerne. Ebben lehet segítségére ez a nagyszerű játék. Nemcsak az anyanyelvi tudást fejleszti, hanem a gondolkodási folyamatokat és kifejezőkészséget is.

A játék során elkezdik használni az anyanyelv szavait, megismerik a szavak jelentését, fejlesztik olvasási készségeiket. Megtanulnak szótagolni, megismerkednek a többjelentésű, ellentétes jelentésű szavakkal. A Logico Piccolo játékcsomagban 16 darab feladatkártya van. Rendelje meg webáruházunkból elérhető áron! Kérheti házhozszállítással vagy megvásárolhatja játéküzletünkben személyesen.